Eki 2020
Bilimsel Hazırlık Dersi Alacak İşletme Mühendisliği Öğrencileri Hakkında

Lisans derecesi İşletme Mühendisliği programından farklı alanlarda olan öğrencilerin bilimsel hazırlık kapsamında tamamlaması gereken derslerinin listesi aşağıdaki bağlantıda verilmiştir: http://www.fbe.itu.edu.tr/programlar?program=ISL_IM Pandemi dolayısıyla kayıt işlemleri 2020-2021 Güz dönemine özel olarak çevrimiçi olarak yapılacaktır. Kayıt işlemleri için bilimsel hazırlık ders kayıt formu doldurularak, İşletme Mühendisliği sekreterliğine eposta ile iletilmelidir.

Kayıt sırasında, en fazla 5 akademik yıl öncesine kadar alınıp başarılmış dersler için (başarı notu en az “CC” olmalıdır) muafiyet talep edilebilir. Muafiyet işlemleri için öğrencilerin, İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanlığına hitaben yazılmış, muaf olmak istedikleri dersleri içeren bir dilekçe ile birlikte, derslerin içeriklerini ve başarı derecelerini gösteren not döküm belgelerini kayıt formunu gönderdikleri epostaya eklemeleri gerekmektedir.

İşletme Mühendisliği Sekreterliği: sekreter at itu edu tr